Skip to main content
Blogi

Matkalla kohti tuntematonta

Kirjoittaja 18.9.2015No Comments

Kaikki alkoi aikaisin keväällä kun Sigillumin ja minun tieni kohtasivat. Tuona keväänä aloitin elämäni ensimmäisen oikean työharjoittelun Sigillumin toimistolla opetellen markkinointiviestinnän saloja. Silloin syksy oli vielä kaukana edessä ja unelma markkinointiviestinnän tutkinnosta kaukana. Enää tähän unelmaan ei ole kauheasti matkaa – muutama hassu viikko!

Aika on vierähtänyt nopeasti monipuolisten markkinointitehtävien parissa. Samalla olen tutustunut myös mielenkiintoiseen arkeologian ja historian maailmaan. Olen saanut olla monessa mukana niin markkinoinnissa kuin kahvipöytäkeskusteluissa ja jopa arkeologisilla kaivauksilla tutustumassa alan töihin.

Päällimmäisenä harjoittelusta on mieleeni jäänyt mm. arkeologiset kaivaukset Turun keskustassa sekä alusta loppuun asti itse toteutetut nettisivut Sigillumille. Nettisivujen toteutus ja suunnittelu on ollut opettavaista ja haastavaa. Nettisivut kun eivät tunnu koskaan olevan täysin valmiit  – valmiistakin paketista tuntuu aina löytyvän jotain parannettavaa tai kehitettävää. Myös Sigillumin toimiston ikkunaan ilmestynyt ikkunateippaus on käsialaani ja teippauksesta tulikin kaikin puolin toimiva kokonaisuus vai mitä mieltä olette? Tämä luomus näkyy Itäisellä Pitkäkadulla ja sitä voikin ihastella vaikka autolla ohi ajaessaan.

Kaiken kaikkiaan matkani Sigillumin palveluksessa on ollut antoisaa, vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Paljon on matkan varrella opittu ja tehty uudestaan. Tietysti on välillä ollut raskasta yhdistää harjoittelu alkukesästä saamaani kokopäivätyöhön, mutta olen onnellinen siitä, että kaikki on sujunut hyvin ja palkintona odottaa tuore tutkinto.

Muutaman viikon päästä lähden omille teilleni kohti tuntematonta. Syksyhän tuo tullessaan aina jotain uutta ja jännittävää. Tämän tuntemattoman virran mukaan minäkin tänä syksynä hyppään. Toivotan teille kaikille Sigillumin toimintaa seuraaville ja koko Sigillumin porukalle antoisaa sekä mieleenpainuvaa syksyä ja sen odotusta.

-Kati Koskela-