Skip to main content

Kustantamo Sigillum

Sigillum – historian, arkeologian ja kulttuurialan kustantamo

Sigillum julkaisee vuosittain kolmesta viiteen historia-alan tietokirjaa ja tieteellistä teosta. Toiminnassamme keskeistä on kunnioitus kirjaa ja tekijän siihen käyttämää aikaa kohtaan. Jokainen julkaistavaksi valittu teos käy läpi huolellisen kustannustoimituksen. Käytämme vain suomalaisia kirjapainoja.

 

Tietokirjamme

Kustantamomme on keskittynyt historian, arkeologian ja kulttuurialan tietokirjoihin. Kirjojen kohderyhmiä ovat olleet niin lapset kuin aikuiset.

Kiinnoistuitko? Tarjoa meille tietokirjaasi!

 

Tieteellinen julkaisusarjamme Bibliotheca Sigillumiana

Meille on tärkeää, että suomi säilyttää asemansa tieteen kielenä myös nykymaailmassa, jossa kaikkia kehotetaan kansainvälistymään. Haluamme tarjota historian ja lähitieteiden tutkijoille väylän laadukkaaseen ja tasokkaaseen tieteelliseen julkaisemiseen, olipa sitten kyse monografioista tai artikkelikokoelmista. Tutustu Sigillumin tieteelliseen kustannussarjaan Bibliotheca Sigillumianaan.

 

Kirjakauppamme

Kirjojamme on myynnissä hyvinvarustelluissa kirjakaupoissa ja museokaupoissa. Lista jälleenmyyjistämme on täällä. Otathan yhteyttä jos haluat myyntiin kirjojamme.

Kivijalkamyymälämme eli toimistomme on Turussa osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 3 A, siellä voit poiketa myös tekemään kirjaostoksia.

Helpoiten kirjan saat kotiisi omasta verkkokaupastamme.